Kayıt İçin Gerekenler

Okulumuza kayıt yaptırmak isteyen velilerin aşağıda ki aşamaları yapmaları gerekmektedir.

1- Çocuğunuzun yaş aralığını duyurular bölümünde ki tabloya bakarak tespit ediniz. Çocuğunuz zorunlu okul öncesi çağındaysa kayıt ettirebilirsiniz.

2- Okula gelirken sadece çocuğunuz ve velisi olarak siz geliniz. Kayıt esnasında yoğunluktan dolayı kalabalık yaşanmaması için kalabalık grup halinde gelmeyiniz.

3- Yanınıza çocuğunuzun 4 adet vesikalık fotoğrafını, kimlik fotokopisini ve çocuk yakını 3 kişinin telefon numarasını alarak geliniz.

4- Okuma yazma bilmiyorsanız okulun size vereceği formları ve sözleşmeleri doldurabilmek için yanınızda okuma yazma bilen birisini getiriniz.

5- Lütfen çocuğunuzun sabahçı veya öğlenci olması yönünde ısrarcı olmayın. Hem sizi hem idareyi yoran bu durumun hiçbir faydası olmayacaktır.

Hepinizi bekliyoruz..